skip to Main Content

Portfolio Happy Online Marketing

Sinds mijn start heb ik al diverse bedrijven mogen helpen met online marketing. Van zzp’ers tot marketingbureaus en grote bedrijven. Ik help bedrijven met social media, e-mail marketing, website teksten en blogs.

Bekijk hieronder een aantal van mijn opdrachtgevers.

bcc

BCC

Met BCC ben ik een leuke samenwerking aangegaan om elke maand een aantal blogs te schrijven voor de website van BCC. De blogs gaan over uiteenlopende onderwerpen en het is hierbij de opdracht dat er herkenning bij de lezer wordt gecreëerd.
Bekijk mijn blogs >>

Rioolveer.nl

Voor Rioolveer Goirle beheer ik de Facebookpagina en ik ben verantwoordelijk voor de e-mailmarketing in de vorm van nieuwsbrieven. De Facebookberichten worden geplaatst nadat de opdrachtgever een idee heeft, ik geef hierbij wel suggesties. Ik plaats enkele keren per maand een bericht. De nieuwsbrief wordt ongeveer 4x per jaar verstuurd.

rioolveer.nl
Gosens-schilderwerken

Gosens Schilderwerken

Voor Gosens Schilderwerken was het tijd voor een nieuwe, mobielvriendelijke website. Op verzoek van de klant zijn de teksten van de vorige website grotendeels overgenomen. Naast de nieuwe website heb ik de website en e-mailbox overgezet naar een nieuwe hostingpartij, namelijk Your Hosting.
Klik hier om de nieuwe website te bekijken. 

Acupunctuur Maastricht

Josien van Acupunctuurpraktijk Maastricht had een mooi e-book geschreven over hormonale klachten. Echter stond er zoveel informatie in dat ze totaal geen overzicht meer had. Ik heb voor haar het e-book herschreven en meer structuur gegeven. Je kunt het e-book aanvragen via haar website.

 

Marketingbureaus

Ik schrijf blogs en website teksten voor een aantal (online) marketing bureaus. Deze worden dan gebruikt op de websites van hun klanten. Daarom kan ik er verder niets over vertellen. Het is heel leuk en leerzaam om over diverse onderwerpen te schrijven!

 

Stichting Dovie

Voor een nieuwe stichting, DOVIE, ben ik verantwoordelijk voor de marketing en communicatie. Ik doe dit op vrijwillige basis maar desalniettemin is het zeker de moeite waard om dit project te benoemen. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het logo, huisstijl en de website. Binnenkort meer hierover!

online marketing

Happy Online Marketing

Natuurlijk heb ik mijn eigen website ook zelf gebouwd, de teksten zelf geschreven en de huisstijl en het logo zelf ontwikkeld. Mijn website is dus een goed voorbeeld hoe alles samen kan komen.

Wil je meer informatie, samenwerken of gewoon praten over online marketing mogelijkheden?

Neem dan contact met me op!

Back To Top