skip to Main Content
Waarom Ik Voor Mezelf Begonnen Ben.

Waarom ik voor mezelf begonnen ben.

Waarom ik voor mezelf begonnen ben!

Welkom!

Wauw, wat leuk dat je op mijn website bent! Vanaf vandaag, 3 september 2018, mag ik mezelf ondernemer noemen. Ik heb mezelf vandaag ingeschreven bij de KvK en kan nu echt van start gaan!

Het doel van mijn bedrijf, Happy Online Marketing, is om ondernemers te helpen met het opzetten, onderhouden en evalueren van hun online marketing. Veel ondernemers weten niet goed wat de mogelijkheden van online marketing zijn, of ze hebben er geen tijd voor. Daardoor lopen ze grote kansen mis. Ik wil deze ondernemers op een toegankelijke manier helpen zonder dat dit enorme kosten met zich mee brengt. Op freelance basis kan ik iets nieuws opzetten of bestaande kanalen verbeteren en uitbreiden.

Waarom ben ik voor mezelf begonnen?

Nadat ik meer dan 5 jaar bij verschillende bedrijven gewerkt heb als (online) marketeer, is het tijd om het anders te gaan doen. Ik ben wegens verschillende redenen telkens van baan moeten switchen: een faillissement, bedrijfsverhuizing en reorganisaties. Toen was ik het zat. Ik ga mijn werkgeluk niet in de handen laten liggen van werkgevers. Ik wil iets goed doen, ondernemers helpen, maar werd er telkens slechter van. Tijd voor verandering!

Via het UWV is het mogelijk om een traject in te gaan waarbij je voor jezelf kunt beginnen onder begeleiding. Dat was een mooie kans die ik met beide handen aangreep! Nu of nooit, dacht ik zo.

De komende tijd zal ik meer blogs online zetten om jou meer informatie te geven over de vele mogelijkheden van online marketing. Hierdoor kun je zelf al het een en ander gaan opzetten voor jouw bedrijf! En natuurlijk mag je me altijd bellen of mailen als je hulp nodig hebt. ?

Heb je vragen, suggesties of ideeën? Neem dan contact met me op.

Wil je op de hoogte blijven van mijn avonturen? Volg me dan via social media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top