skip to Main Content
Op zoek naar een (nieuwe) website of blog?

Website of blog

Wil jij een website of blog maken maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Ik kan je hierbij helpen! Samen bedenken we de inhoud en opzet van jouw website of blog. In overleg kunnen we bepalen hoeveel je zelf kunt doen en hoeveel ik kan doen, zodat het budget technisch ook overeenkomt met jouw wensen.

Ook is het mogelijk om jouw bestaande website, webshop of blog door mij te laten updaten, bijhouden en analyseren. Ik heb ervaring met WordPress, Magento en custom CMS software.

Tegenwoordig kun je niet meer zonder website. Zelfs de kleinste bedrijven hebben baat bij een eigen website. Je kunt dit zo groot of klein aanpakken als je zelf wilt. Voor kleine bedrijven kan een goede homepage met 2 of 3 extra pagina’s al voldoende zijn.

 

Tip: lees ook over de mogelijkheden van SEO >

Mobiel vriendelijk

Is jouw website of blog al responsive ofwel mobiel vriendelijk? Een responsive website past zich aan het toestel aan. Bijvoorbeeld op een tablet of mobiel ziet de website er anders uit dan op een computerscherm. Dit is niet alleen belangrijk vanwege de gebruiksvriendelijkheid voor de websitebezoeker maar ook de zoekmachines zoals Google letten hierop bij het ranken van jouw website.

Gratis website check

Heb je al een website of blog, maar twijfel je of het misschien beter en professioneler kan? Laat dan een gratis website check uitvoeren. Hierbij analyseer ik jouw website en geef ik feedback wat beter kan en wat de voordelen zijn van een verbeterde website.

Kortom, er is van alles mogelijk om jouw website of blog online te laten stralen! Zodat jij weer happy bent met de online presentatie van jouw mooie bedrijf.

Neem contact op voor meer informatie.

Blog-website-communication-computer
Back To Top